Vijfdaagse Spaanse taal- en cultuurreis

Een eerste indruk:

Een geheel verzorgde reis naar het échte Spanje

De unieke leermethode, ontwikkeld door Las dos hermanas, in combinatie met de magie van Iznájar, het meest authentieke witte dorpje van Andalusië, maakt dat jij na vijf dagen écht (beter) Spaans spreekt.

Over onze Spaanse lessen

“Vorige week de Spaanse taalcursus Niveau 2 gevolgd bij Las Dos Hermanas in Iznájar. Wanneer je op hele mooie plekjes les wilt hebben van 2 super gemotiveerde en bovenal gezellige zussen Kim en Wendy, je wilt genieten van al het moois dat Iznájar te bieden heeft, je bij terugkomst kan zeggen dat je veel hebt geleerd, kan ik de taal- en cultuurreis van harte aanbevelen. Als je nog twijfelt, zou ik zeggen: doen!”

Anita Nusse – via Facebook reviews

“Deze cursus Spaans is uniek. Wendy weet in de eerste les al een ontspannen sfeer te creëren… Na 25 jaar bezig te zijn geweest met de Spaanse taal als toerist, blijven de regeltjes eindelijk hangen. Dat wil dan wel wat zeggen denk ik”

Miriam Houtkamp Klijn (cursiste Praat Spaans met me) – via Google reviews

“Wat hebben we een fantastische 5 dagen gehad en wat zijn ze voorbij gevlogen! Alles goed georganiseerd, zoveel belevingen en mooie ontmoetingen en vooral veel plezier. Zo divers….. en ja, daarnaast , of beter gezegd, juist daardoor? meer Spaans geleerd dan je had kunnen bedenken. Een unieke ervaring in het echte Spanje. Wendy y Kim, muchas gracias por todo.”

Gon Vredeling – via Google reviews

Kim_en_Wendy, Margriet, Spaanse taalreis, Iznajar, Olga, dochters, taal_en_cultuur_reis, Las_dos_hermanas, Andalusië, Andalusie, Malaga, Málaga, Kim, Wendy, Spaanse_cursus, Spaans_leren_in_Spanje, Mundo_hispanico, Mundohispanico, Cursus_Spaans,

Open inschrijvingen najaar 2023 / voorjaar 2024

Klik op de button van jouw favoriete midweek of weekend om direct te boeken of meer informatie op te vragen.

Niveau 1A

Je hebt geen tot een beetje kennis van de Spaanse taal. Op vakantie in Spanje begroet je de locals met ‘Hola’ in plaats van ‘Hoi’, en daar blijft het wel bij. Dit niveau is geschikt voor mensen die nog nooit of lang geleden een cursus Spaans hebben gevolgd.

Najaar 2023

Voorjaar 2024


Niveau 1B

Je hebt een basiskennis van de Spaanse taal. Kortgeleden volgde je een beginnerscursus (of je nam deel aan onze taalreis niveau 1A). Je kunt jezelf voorstellen in het Spaans (én verstaat wat jouw nieuwe Spaanse kennis antwoordt), weet hoe je werkwoorden in de tegenwoordige tijd moet vervoegen en je hebt een aardige woordenschat. Klaar voor een gevorderd niveau ben je nog niet, maar je hoeft ook niet in de beginnersklas.

Najaar 2023

Voorjaar 2024


Niveau 2

Je hebt een licht- tot middelgevorderde kennis van de Spaanse taal. Deze heb je opgedaan doordat je onlangs één of meerdere Spaanse cursussen hebt gedaan of doordat je in Spanje hebt gewoond. Dit niveau is daarnaast uitermate geschikt voor cursisten die nog steeds niet kunnen (of durven) praten, ondanks dat zij al enkele cursussen hebben gevolgd.

Najaar 2023

Voorjaar 2024


Niveau 3 – ¡Hablamos!

Jouw kennis van de Spaanse taal is gevorderd. Het maken van kloppende zinnen heeft voor jou geen geheimen meer en converseren met de locals gaat prima in Spanje of Zuid-Amerika. Toch maak je nog nét te vaak een grammatica- of uitspraak vergissing. Misschien remt dit je zelfs af in jouw spreekvaardigheid (onzekerheid). Het wordt tijd om de puntjes op de i te zetten. Gedurende deze reis spreken we alleen Spaans tijdens de lessen en activiteiten. Uiteraard zijn er wel enkele uitlegmomenten in het Nederlands, als daar behoefte aan is.

Najaar 2023

Voorjaar 2024


Op maat gemaakte groepsreis

 • Hebben jullie zelf een groep samengesteld van minimaal vier en maximaal acht personen?
 • Is jullie kennisniveau van de Spaanse taal (ongeveer) gelijk?
 • En willen jullie zelf bepalen wanneer de reis plaatsvindt?

Geef het aan ons door via onderstaande button en we maken jullie reis geheel op maat.

Kim_en_Wendy, Margriet, Spaanse taalreis, Iznajar, Olga, dochters, taal_en_cultuur_reis, Las_dos_hermanas, Andalusië, Andalusie, Malaga, Málaga, Kim, Wendy, Spaanse_cursus, Spaans_leren_in_Spanje, Mundo_hispanico, Mundohispanico, Cursus_Spaans,

Vijfdaagse Spaanse taal- en cultuurreis

€ 850,- per persoon

Inclusief:

 • Transfer met privébusje luchthaven Málaga – Iznájar en vice versa
 • Intensieve Spaanse lessen waarbij de nadruk ligt op conversatie, op inspirerende locaties, inclusief drankjes en snacks
 • Professioneel lesmateriaal
 • Vanaf een maand voor aanvang van de reis: gebruik van de interactieve app van Las dos hermanas, boordevol oefeningen en geluidsfragmenten
 • Welkomstdiner, inclusief drankjes
 • Drie lunches inclusief drankjes, op authentiek Spaanse locaties
 • Informatief en actief bezoek aan twee lokale bedrijven (seizoensgebonden)
 • Feestelijk afscheidsdiner, inclusief drankjes

Exclusief:

 • De retourvlucht tussen Nederland en Málaga boek je zelf
 • Jouw verblijf in Iznájar boek je met onze kortingscode al vanaf € 25,- per persoon per nacht

Optioneel:

 • 15% korting op een huurauto

Onze cursisten boeken met korting bij:

Over Iznájar

Zodra de (overigens zeer moderne) weg het dorp nadert, zie je al dat dit een unieke plek op aarde is. Iznájar: een nog onontdekte parel bij de meeste buitenlandse toeristen, maar een plek waar de Spanjaarden zelf graag hun weekend en vakanties doorbrengen. Dus: Spaans spreken gegarandeerd.
Neem je fotocamera mee want Iznájar staat bekend als het meest fotogenieke witte dorp van Andalucía.

Iznájar is gebouwd op een berg die midden in het grootste meer van Andalusië ligt. El embalse de Iznájar is de trots van dit meest zuidelijke punt van de provincie Córdoba, compleet met strand en watersportactiviteiten. Maar laat de Iznajeño niet horen dat je uitsluitend voor het meer bent gekomen. ‘Tenemos mucho más,’ zal zijn antwoord zijn. En dat is een waarheid als een vaca.
Zo is er het prachtige kasteel, waaraan het dorp haar naam dankt: El castillo Hisn-Ashar. Er zijn veel mooie pleintjes, waaronder het plein dat is opgedragen aan de beroemde dichter Rafael Alberti, die Iznájar vereeuwigde in zijn boek La arboleda perdida. Uiteraard vindt er een les plaats op dit inspirerend pleintje, net als in El rincon del beso en de indrukwekkende bibliotheek.

Alvast even rondwandelen door het dorp:

Hasta pronto en Iznájar

Las dos hermanas