Stop de persen

Kim en Wendy, Ik vetrek ooit, Telegraaf, VROUWEind vorige week postten we deze foto op onze Facebookpagina. Via de contactpagina op de website ontvingen we een e-mail van een journalist van … De Telegraaf! Pagina VROUW wil een interview met De twee zussen. Wendy viel spontaan van de crosstrainer.

Het liefst schreeuwen we dit soort nieuws van de daken. We hielden het nog even geheim. Misschien zou Wendy wel vreselijk foute opmerkingen spuien, zou de journaliste zich beledigd voelen door Kims droge humor, zouden we geen fatsoenlijke foto kunnen maken waardoor de fotograaf na een uur lang zwoegen gillend zou wegrennen om in zijn vlucht bovenop Sookie te staan die hem vervolgens in zijn kont zou bijten, waarna de buurman zou aanbellen en … Kortom, we hielden het geheim.

Maar dat had niet gehoeven. Vanochtend was het zover en man,man, wat hebben we genoten. De journaliste triggerde precies de juiste snaren om ons feel-good verhaal naar boven te halen. Drie stralende vrouwen werkten samen aan een fantastisch artikel voor alle VROUWen van Nederland. Toen de leukste fotograaf van Nederland ook nog eens plaatjes kwam schieten, was het feest compleet.
Het mooiste is dat we niet eens lang hoeven te wachten. Aanstaande maandag, 14 augustus, staat het interview in de krant. ‘Jullie hebben de volle twee pagina’s’, vertelde de journaliste. ‘Alleen als er plaats moet worden gemaakt voor een actualiteit, verandert dat nog.’ Serieus, kan het nóg beter?

Maar we hebben nu dus wel jullie hulp nodig. Allemaal even duimen op géén actualiteit. Wil je een kamerlid dat naar de hoeren gaat aan de schandpaal nagelen? Ben je beroemd en ga je vreemd? Ben je een bekende Nederlandse vrouw, zwanger van de tuinman? Houd het even voor je tot maandagmiddag.
Por favor?
Gracias.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Margriet schreef:

  Fantastisch,

  Geliked door 1 persoon

 2. Eduard Klijn schreef:

  Dit is een grote stap op de goede weg. Ik voel het aan mijn water. 😜

  Geliked door 1 persoon

  1. Wendy Louise schreef:

   Ooooh, zou het? Wel doorduimen hoor 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.