Sponsoractie voor ondernemers

Sponsor de Bed & Breakfast  

Sponsor, investeren, vastgoed, Kim en WendyKim en Wendy, sponsoractie, investeren, vastgoed

 

 

 

 

Kim en Wendy, Ik vertrek ooit, investeren in vastgoed, investering, sponsor, sponsoractie
De finca

U zoekt onroerend goed om in te investeren, binnen een aantal jaar hoog scoren qua rendement en incasseren. Dan bent u niet geïnteresseerd in onze onderneming.

Wij zoeken investeerders in dromen, goeddoeners die het mooi vinden om twee hardwerkende, ondernemende zussen te sponsoren. Zelf willen we ook niet rijk worden van onze Bed & Breakfast. We willen de laatste twintig jaar van ons werkend leven doen waar we goed in zijn. Werken met plezier en andere harde werkers de vakantie van hun leven bezorgen. Het klinkt zo simpel …

Kim en Wendy, investeren in vastgoed, sponsoractie
Finca Las dos hermanas

Maar dat gat in het startkapitaal. Alleen met onze spaarcenten gaan we het niet redden. Er is meer nodig om de finca te verbouwen tot een Bed & Breakfast. Naast een crowdfundactie, die we in juni 2017 startten, lanceerden we daarom deze sponsoractie. We roepen de hulp in van het MKB, collega-ondernemers die net zo achter dit idee staan als wij zelf. We schakelen de hulptroepen in, we spreken tegen u.

Zakenvrouwen

Deze site is natuurlijk vooral gezellig en fun. Maar vergist u zich niet. Wij zijn niet alleen maar Kim en Wendy van de jolige filmpjes. Achter die twee jong belegen, rossige lolbroeken gaan twee serieuze zakenvrouwen verscholen.

Kim en Wendy, sponsoractie voor ondernemers, sponsor, bed & breakfast
Foto: Amaury Miller

Ruim twee jaar zijn wij nu bezig met de voorbereidingen. Door de flow van het toerisme in Chiclana grondig te bestuderen, hebben we een meer dan nauwkeurige gemiddelde bezettingsgraad kunnen berekenen, waarop we een reële begroting hebben gebaseerd. Innovatieve ideeën om de kamers ook in de winter te kunnen vullen zijn het resultaat van verschillende brainstormsessies met professionals op het gebied van thema-reizen. We kunnen vol overtuiging zeggen dat er een solide businessplan klaarligt.


 


Hoe werkt het?

De sponsorbedragen variëren van EUR 5.000- tot EUR 12.500,-.  Uit naam van uw onderneming sponsort u de verbouwing van een of meerdere projecten. Het sponsorbedrag is belasting aftrekbaar.
We stelden de volgende drie pakketten samen:

Brons
Sponsorbedrag: € 5.000,-
1/8 pagina advertentieruimte
10% referral korting

ZilverKim en Wendy, Ik vertrek ooit, Bed and Breakfast, sponsor
Sponsorbedrag: € 10.000,-
1/4 pagina advertentieruimte
12,5% referral korting

Goud
Sponsorbedrag van € 12.500,-
1/2 pagina advertentieruimte
15% referral korting

  • In ruil voor uw sponsoring maken wij reclame voor uw onderneming op de website en Facebookpagina van Bed & Breakfast Las dos hermanas. Op de homepage komt een ‘mede mogelijk gemaakt door’-banner met logo’s (inclusief hyperlink naar uw website) van alle sponsoren
  • In onze brochure bieden wij u full colour advertentieruimte aan
  • Gedurende de eerste drie jaar van het bestaan van de Bed & Breakfast, berekenen we een referral korting  op boekingen die via uw onderneming bij ons worden gedaan
  • We nodigen u uit voor een exclusief sponsorweekend.

Contact

Bent u geïnteresseerd?
Neem contact met ons op voor aanvullende informatie of een vrijblijvende afspraak.
Dit kan per e-mail of via het contactformulier.

Sponsoring in natura 

Sponsort u liever in natura dan in geld? Ook daar zijn wij mee geholpen. De inrichting van alle vertrekken, denk hierbij aan bedden, nachtkastjes, eettafels, stoelen, tv’s, badkamermeubels, zal moeten worden aangeschaft. In ieder vertrek hoort volgens de Andalusische wetgeving een airco, met verwarmingsmogelijkheid, aanwezig te zijn. We willen onze gasten fietsen ter beschikking stellen. Rondom het zwembad willen we een lounge-area creëren met comfortabele ligbedden en diverse zitjes. Al deze zaken zijn van harte welkom. Neem contact met ons op om uw voorwaarden tot sponsoring in natura kenbaar te maken.


Projecten

De Bed & Breakfast is onderverdeeld in verschillende sponsorprojecten. Voor ieder project zoeken wij een of meerdere sponsoren.  Wij maakten een uitgebreid overzicht van de verschillende projecten.

Ga naar het projectoverzicht

Voor uitgebreidere informatie over de winstgevende mogelijkheden in  Chiclana de la Frontera, leest u hier verder.