Interview: Olga in de Margriet

Kim_en_Wendy, Margriet, Spaanse taalreis, Iznajar, Olga, dochters, Margriet_20, taal_en_cultuur_reis, Las_dos_hermanas, Andalusië, Andalusie, Malaga, Málaga, Kim, Wendy, Spaanse_cursus, Spaans_leren_in_Spanje, Mundo_hispanico, Mundohispanico, Cursus_Spaans,

Margriet 20 – 2023: Een interview met onze moeder Olga.

Letterlijk nét voordat we voorgoed vertrokken naar Iznájar werd Olga geïnterviewd voor het weekblad Margriet. De opstart van ons bedrijf Las dos hermanas werd even stilgelegd voor een vertroeteldagje, euhm… een fotoshoot.

Op latere leeftijd helemaal opnieuw beginnen. Dat was de insteek van het Margriet interview. Een kwart pagina, misschien een halve.


Maar zodra de journaliste ons verhaal hoorde, besloot ze er een artikel van vier pagina’s van te maken. En er moest een fotoshoot komen. De instructies van de styliste logen er niet om: drie setjes per persoon, liefst in zachte kleuren, ook graag drie paar schoenen meenemen… en Kim en Wendy moesten zich thuis zelf opmaken, want er was alleen tijd om Olga’s make-up te doen.

Paniek.
Op een paar jeans, schone slips, behaatjes en sokken na, was onze kleding al onderweg naar Iznájar. Misschien moesten we het interview dan maar laten schieten? We waren eigenlijk ook wel erg moe…

Niets daarvan! Dit verhaal van Olga móest in de Moederdag-editie van Margriet, drong de journaliste aan. De styliste ging speciaal voor ons shoppen en één blik op onze vermoeide koppies bij binnenkomst in CelebStudios, deed haar besluiten Kim en Wendy ook een uurtje in de “haar en make-up” te vertroetelen.

Zo werd deze middag er één om nooit te vergeten. Met dank aan Nicolette Brøndsted verdwenen onze verhuis-wallen (bijna) als sneeuw voor de zon, en voelden we ons compleet op ons gemak tijdens de fotoshoot.
Het interview is een prachtig verhaal geworden. Caroline van Mourik schreef een warm relaas, met een rauw randje. Precies hoe ons leven op dit moment aanvoelt.

HET INTERVIEW LEZEN?

Kim_en_Wendy, Margriet, Spaanse taalreis, Iznajar, Olga, dochters, Margriet_20, taal_en_cultuur_reis, Las_dos_hermanas, Andalusië, Andalusie, Malaga, Málaga, Kim, Wendy, Spaanse_cursus, Spaans_leren_in_Spanje, Mundo_hispanico, Mundohispanico, Cursus_Spaans,
Klik op de foto voor een grotere versie
Kim_en_Wendy, Margriet, Spaanse taalreis, Iznajar, Olga, dochters, Margriet_20, taal_en_cultuur_reis, Las_dos_hermanas, Andalusië, Andalusie, Malaga, Málaga, Kim, Wendy, Spaanse_cursus, Spaans_leren_in_Spanje, Mundo_hispanico, Mundohispanico, Cursus_Spaans,
Klik op de foto voor een grotere versie

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Eduard Klijn schreef:

  Een erg leuk artikel met mooie foto’s. Jullie mogen trots zijn op elkaar.

  Like

 2. Wendy Louise schreef:

  Lief Eduard, dank u wel. Dikke knuffel van alle drie xxx

  Like

 3. Jan en Erna Menge schreef:

  Wat een leuk verhaal fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben groetjes Jan en Erna xxx

  Like

 4. Monica Gebbink schreef:

  Heel mooi geworden meiden

  Echt ontroerend om te lezen.
  Wie weet kijkt Ron van zijn wolkje naar jullie en zal hij super trots zijn op zijn 3 meiden.
  Liefs, Monica

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.