Ik denk dat ik naar Malaga

Kim en Wendy, bed and breakfast, ik vertrek, ik vertrek ooit

Na ons buitenechtelijk avontuurtje met Valencia, gaan we terug naar de basis. Andalucia, de allermooiste. We hebben ons hart verloren aan deze prachtige streek en gaan knokken voor ons ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’.

 

Iznajar, Kim en Wendy, Bed and Breakfast, Malaga, Granada, Cordoba, Ik VertrekIznájar. We hadden er nog nooit van gehoord maar het was liefde op het eerste gezicht.
Op papier.
12 maart gaan we er eindelijk naar toe. Omdat we tot nu toe zochten op maximaal een half uur rijden van de kust, zijn we niet in deze regio geweest. We wilden onze gasten, naast een zwembad, ook de kust bieden. En, laten we er maar niet om liegen, we zijn zelf kinderen van de zee. Leven in Spanje, zonder uit te kunnen staren over een waterpartij, zou net zoiets zijn als Don Alberto in je bed vinden, maar hem niet mogen aanraken …

Toen een van onze Sevillanas-dans-vriendinnen (Patrica Mannak, te queremos para siempre) ons wees op Iznájar waren we echter direct verkocht. De Middellandse Zee ligt op een klein uurtje rijden, maar op loopafstand ligt een meer waar je U tegen zegt. Idyllische stranden met leuke eettentjes, maar nog niet bedolven onder toeristen, watersporten als SUP en kanovaren, vogelspotten, hiken, paardrijden en moutainbiken. Rondom het meer van Iznájar kan het allemaal.Kim en Wendy, Iznajar, Ik Vertrek, Bed and breakfast, Malaga, Granada, Cordoba,
Als klap op de vuurpijl vonden we er een B&B locatie die gemaakt voor ons lijkt. Ruimte voor pa en ma (heel belangrijk!), ruimte voor 14 gasten en precies de sfeer die bij ons past.
Op papier.
Dames en heren, de twee zussen hebben er weer zin in. Dinsdag 12 maart trekken we met een hartslag van 180, maar met hernieuwde krachten, richting Iznájar. De mooiste rots, gelegen op de strategisch perfecte plek tussen Malaga, Antequera, Granada en Cordoba. Een pareltje, dat er gewoon om smeekt om opgepoetst te worden met wat zussenliefde.

Alvast even rondkijken?

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Wanda van der Gaag schreef:

    Zoooo super mooie locatie, ook ik heb er nog nooit van gehoord. Spannend. Succes meiden. Hopelijk tot gauw in Spanje, wij vertrekken 6 maart, gelukkig…………………. Groetjes, Wanda

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.