Van de bakermat van de Flamenco naar de streek van paella en sinasappels

Ik vertrek, Ik vertrek ooit, Kim en Wendy, Bed en Breakfast, ValenciaHet heeft even geduurd, maar we hebben onze vechtlust teruggevonden. We hoeven je niet te vertellen hoe groot de dip was na de laatste teleurstelling in Chiclana. Je hebt het filmpje vast gezien.
Maar weet je, daar hebben we het gewoon niet meer over.

Na een maandje stevig balen, zijn we voorzichtig weer eens gaan rondsnuffelen. Al snel kwamen we een geweldig leuke bestaande B&B in de buurt van Valencia tegen. Op dit moment wordt deze B&B veel gebruikt voor retraites (onder andere yoga en schilderen). Precies wat wij ook willen doen in het laagseizoen. Maar ja, in Valencia waren we zelf nog nooit. En hoe zit het daar met de vergunningen? We hebben ons lesje geleerd in Chiclana, dat gebeurt ons geen tweede keer.

Al onze tijd steken we nu dus in Valencia-research. Chiclana kenden we tenslotte ook niet. We werden er pas verliefd op toen we er per toeval kwamen. Zouden we ook verliefd kunnen worden op Valencia? Verliefd worden op mannen, hebben we nooit moeite mee gehad …

Kim en Wendy, Ik vertrek, ik vertrek ooit, Bed and Breakfast, Las dos hermanas, Valencia

Na een hoop heen en weer gebel met de nieuwe makelaar, hebben we besloten de B&B te gaan bekijken. Het thema van de vergunning lijkt in orde (we blijven op onze hoede, vandaar ‘lijkt’) en de locatie ziet er op Google Earth zeer geschikt uit.

Eind november gaan we dus naar Valencia! De missie: Ontdek je plekje. Eens zien of we jullie genoeg kunnen bieden als we daar onze droom waarmaken. En natuurlijk of we zelf de klik voelen. Hopelijk schiet Cupido keihard raak en vertrekken we alsnog. Niet nooit, niet ooit, maar binnenkort.

Liefs, Kim en Wendy

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief via deze link.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Olga Wertwijn schreef:

    Succes lieverds.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.